incelemeler

Merhaba...

Blogumu ilk kurarken bu kısmı teknoloji haberlerine ayırmayı düşünmüştüm. Ama geçen zamanda gördüm ki tek başıma bunca şeyle başa çıkmam mümkün değil. Hele teknoloji haberleri gibi sürekli belli kanalları takip etmenizi gerektiren ve ciddi anlamda mesai isteyen bir bölümü ayakta tutmamın mümkünü yok.

Zaten geçen şu bir senelik zaman içinde (8 Şubat'ta blogum 1 yaşına basacak) başta hiç planlamadığım bir şekilde blogumun Anasayfası olan Nonpasaran,  Notebook almayı düşünenlerin karar vermesine yardımcı olan ve aynı zamanda aldıktan sonra karşılaşabilecekleri sorunların çözümünü bulabilecekleri bir platforma dönüştü. İnsanların arkasında sponsorlar olmayan temiz bilgiye olan talebini gördükçe, bu dönüşümün sırtıma bindirdiği yük ve ekstra mesaiyi gönüllü olarak tolere etmeye karar verdim.



Geçen yaz bir rastlantı eseri elime geçen ve N53 serisine ait bir model olan N53Jn modeline dair izlenimleri size aktardığım makalenin blogumdaki en çok okunan makalelerden bir olması bana blogumu izleyen kitlenin bu tip makalelere ihtiyaç duyduğunu gösterince bu atıl olan alanı bu incelemelere ayırmaya karar verdim.

Yapacağım incelemeler herhangi bir gönül bağına veya sponsorluğa dayanmayacağı için kullanıcı tadında ve samimi incelemeler olacak. Ayrıca prensip olarak sadece alınabileceğini düşündüğüm modelleri inceleyeceğim.

Oturtmam zaman alabilir ancak genelde aynı programları ve oyunları kullanarak karşılaştırılabilecek incelemeler olmasına da özen göstereceğim. Şimdilik bu kadar... Umarım blogumu izleyenlerin yararlanabileceği bir format değişikliği olur...

Nonpasaran

Yorumlar

Twitter

item